Επένδυσε στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη, το ανθρώπινο κοινωνικό κεφάλαιο. Στήριξέ τους, μοιράσου, πρόσφερε επιμόρφωση στα στελέχη του αύριο, στήριξε την ανάπτυξη και γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις για την εταιρία και την επιχείρησή σου. 

Η Ελλάδα είναι η τελευταία στη παγκόσμια λίστα κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντισμού,  χαμηλότερα και από τα φτωχότερα κράτη του πλανήτη*…

Επένδυσε στο κοινό μας μέλλον. Μην επιτρέψεις να γίνει η Ελλάδα κοινωνικά φτωχότερη. Η αλλαγή είμαστε όλοι εμείς.

Πρόγραμμα ‘SocEnt

Γίνε Κοινωνικός Χρηματοδότης και Κοινωνικός Δωρητής. Υιοθέτησε έναν νέο κοινωνικό επιχειρηματία ή μια ομάδα και βοήθησε τους να δημιουργήσουν κοινωνική αξία μέσα από το βιώσιμο και καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο τους. Επένδυσε σε κοινωνικούς επιχειρηματίες από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ή σε κοινωνικά μοντέλα που δημιουργούν συγκεκριμένη κοινωνική αξία. Μπορείς να προτείνεις συγκεκριμένες δράσεις, άτομα, πληθυσμούς στόχου. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στο όραμα της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και του οργανισμού σου.

Μάθε ποιοι είναι οι στο νέο Κύκλο Ίδρυσης Κοινωνικών Επιχειρήσεων

Βρες τα μέλη μας ανά δραστηριότητα κοινότητα

Μάθε ποιες είναι οι Κοινωνικά Υπεύθυνες Εταιρείες Οργανισμοί Φιλάνθρωποι κοινωνικοί χρηματοδότες

Μάθε ποια είναι η αξία που δημιουργεί καθημερινά το δίκτυο της The Nest Κοινωνικός Απολογισμός

 

Η ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας στηρίζεται στην αποτελεσματικότητα, τη δύναμη και το όραμα ατόμων και ομάδων να πολεμήσουν για τη δημιουργία αλλαγών στο τρόπο που ζούμε, σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε μέσα από επιχειρηματικά εργαλεία και τους μηχανισμούς της αγοράς.

 

Δωρέες:

Τράπεζα Eurobank

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση The Nest

Αρ. Λογ: 0026 0221 34 0200694207

ΙΒΑΝ: GR7002602210000340200694207

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα χρηματοδότησης και στήριξης Κοινωνικών Επιχειρηματιών στο email: sustainability@thenest.org.gr

 

* http://www.cafonline.org/pdf/WorldGivingIndex2013_1374AWEB.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *